Navigation Menu+

Tijuana Taxi #13

Posted on Jan 13, 2011 by in Tijuana Taxi | 0 comments

Fel på generatorn.

Jag fick en kommentar om att jag gjort fel när jag byggde generatorn. Fläktbladet ska vara innanför fläktremmen.

Faulty alternator.

I got a comment telling me that my alternator is wrong. The small fan should be inside the fan belt.

Lika bra att göra om det, jag tyckte att det såg konstigt ut. Jag skar loss fläktbladet och monterade det på generatorhuset. Sedan gjöt jag av remskivan på fläktbladet så att det blev djupare för att remmen skulle passa in.

Just as well. It didn’t look right so I’ll rebuild it. I cut the fan blade lose and attached it to the alternator. I then made a mold of the pulley so I could make a new one. The original was to thin for the fan belt to be attached.

Som synes är det meningen att generatorn ska monteras bak..

As you can see I’m going to mount the alternator at the rear.

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *