Navigation Menu+

Wake Up Call!

Posted on Apr 16, 2011 by in Dr Gjutstam, Läsvärt | 3 comments

Törnrosasömnen är över

Nu har det gått 10 månader sen jag senast höll i en skalpell. Dags för doktorn att börja karva igen!

Sleeping Beauty Wake Up Call

It’s been 10 months since last I used a scalpel blade. Time to start carving again!

3 Comments

  1. Hej!
    Yeah, the 251 insane-in-the-brain project… i really should make a push on that one… it’s not really that far from completion really, just that I decided that my first attemts at EVERYTHING were under par, and I (yes… I know, it’s a very sad behaviour) bought the bloody photoetch stuff yet again to make it right this time. I do need some serious therapy I’m afraid.

  2. Ojojoj, Hasse ska börja bygga igen! Kul att du bestämt dig, ska bli kul att se vad du trollar fram. Ta inte i för hårt bara så att du knäcker dig. Kan vara bra med något enkelt bara för att få igång handlaget igen. Lycka till!

  3. Hej Stellan,
    Bra tips, ska inte ge mig på nåt alltför krävande!

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *