Navigation Menu+

Halftrack Junkies – Missing Lynx Group Build

Posted on Mar 20, 2009 by in Dr Gjutstam | 0 comments

halftrack_junkies_logo_2

Missing Lynx Group Build.

Ett försök att dra igång ett gruppbygge på Missing Lynx fick mig att rota fram mitt gamla evighetsprojekt, en Dragon 1:35 Sd.Kfz. 251/17 Ausf. D. Nu verkar det inte bli nåt av det där gruppbygget men jag får väl köra mitt eget race då.

Missing Lynx Group Build.

An attempt to create a Group build on Missing Lynx made me unearth my old eternity project, a Dragon 1:35 Sd.Kfz. 251/17 Ausf. D. I don’t know what happened to that Group Build . Well. I’l just have my own Split Personality Group Build then!

251_1_11

Eller förresten! Du kanske vill hänga på? Är vi bara 3 eller fler så är vi ju en grupp! Slutdatum för gruppbygget – knappast. Pris till vinnare – om vi sätter av 10 spänn i månaden så kan det bli några hundra tusen kanske?

Or hey, wait! Maybe you want to join me, if we’re 3 or more, we’re a group! Finishing date of project – not very likely. Reward to winner in open Group Build Comptetition: If we set aside a Dollar a month, maybe a couple of K?

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *